سال جاری 300 تن رب انار در شهرستان پاوه فراوری شد
به گزارش وبگردی طفره، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه با اشاره به کاهش 50 درصدی فراوری انار در شهرستان پاوه گفت : فراوری رب انار هم به همین اندازه در این شهرستان کاهش یافته است.

احمدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه گفت : در شهرستان پاوه انواع انار از ارقام بومی همانند ترش و شیرین، نرم دانه، پیرمیکاییل و غیربومی همانند یوسف خانی، ملس ساوه و رباب نیریز فراوری می گردد که نوع ترش آن برای فراوری رب انار کاربردی تر است.
رب انار بیشتر بصورت سنتی تهیه می گردد و مصرف آن بیشتر در داخل استان است.
670 هکتار باغ انار مثمر در پاوه وجود دارد که از این اندازه سطح زیر کشت سال جاری 1800 تن انار برداشت شد.
برداشت انار در شهرستان از اوایل آبان شروع و به مدت یک ماه ادامه دارد .
وبگردی طفره کرمانشاه کرمانشاه
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
تاریخ انتشار: 3 آذر 1401
آخرین بروزرسانی: 3 آذر 1401
گردآورنده: store.tafreh.ir
شناسه مطلب: 23152
به "سال جاری 300 تن رب انار در شهرستان پاوه فراوری شد" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سال جاری 300 تن رب انار در شهرستان پاوه فراوری شد"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید