فراوری بالغ بر 20 هزار تن گوشت مرغ صنعتی در استان زنجان

به گزارش خبرنگاران و به نقل از جهادکشاورزی استان زنجان، محمدعلی صادقی از فراوری 20 هزار و 580 تن گوشت مرغ صنعتی طی نیمه نخست سال جاری در استان زنجان اطلاع داد و توضیح داد: طی این مدت بالغ بر 11 میلیون و 291 قطعه در واحدهای مرغداری گوشتی استان جوجه ریزی شده است.

فراوری بالغ بر 20 هزار تن گوشت مرغ صنعتی در استان زنجان

وی با اشاره به بهبود قابل ملاحظه شاخص های پرورشی مرغ گوشتی در استان زنجان بیان کرد: طی سال های اخیر توجه ویژه به بهبود مدیریت واحدهای مرغداری استان از لحاظ افزایش سطح دانش و معلومات مرغداران، بهبود کیفیت ساخت و ساز واحدهای مرغداری، رعایت مسائل قرنطینه ای و بهداشتی، کنترل جوجه ریزی از طرف اتحادیه های استانی، استفاده از جوجه های درجه یک با توجه به شرایط آب و هوایی استان و افزایش گرایش به همکاری با زنجیره های فراوری گوشت مرغ سبب شده شاخص های پرورش مرغ گوشتی در استان بهبود قابل توجهی داشته باشند.

معاون بهبود فراوریات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از فراوری بالغ بر 130 هزار و 548 تن انواع فرآورده های دامی طی نیمه نخست سال در استان اطلاع داد و توضیح داد: این میزان فراوری شیرخام، تخم مرغ، گوشت قرمز و گوشت طیور را شامل می گردد.

صادقی با اشاره به فراوری 24 هزار و 778 تن گوشت طیور طی 6 ماه نخست امسال در استان زنجان اضافه نمود: طی این مدت بالغ بر 7 هزار و 761 تن گوشت قرمز در استان فراوری شده است.

وی میزان تخم مرغ صنعتی فراوریی در استان را 6 هزار و 250 تن اعلام و گفت: میزان فراوری شیر خام طی نیمه نخست امسال در استان به 91 هزار و 759 تن رسیده است.

منبع: خبرگزاری مهر

به "فراوری بالغ بر 20 هزار تن گوشت مرغ صنعتی در استان زنجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری بالغ بر 20 هزار تن گوشت مرغ صنعتی در استان زنجان"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید