مواد غذایی ارگانیک و کاهش خطر سرطان

متخصصان تغذیه و سلامت بر اساس نتایج یک مطالعه جدید تاکید دارند که مصرف غذاهای ارگانیک خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

مواد غذایی ارگانیک و کاهش خطر سرطان

به گزارش خبرنگاران، طبق مطالعه اخیر به طور خاص افرادی که اغلب مواد غذایی ارگانیک مصرف می نمایند، نسبت به افرادی که هرگز یا به ندرت از این مواد غذایی استفاده می نمایند، احتمال کمتری برای ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی و سرطان خون نوع لنفوم غیر هاجکین دارند.

یک تیم پزشکی فرانسوی در همین رابطه رژیم غذایی نزدیک به 69 هزار بزرگسال را آنالیز کردند. داوطلبان این مطالعه که اغلب زنانی با میانگین سنی 40 سال بودند بر اساس میزان مصرف محصولات ارگانیک از جمله میوه ها و سبزیجات، گوشت و ماهی، غذاهای آماده، روغن های گیاهی و ادویه جات، مکمل های غذایی و سایر محصولات به چهار گروه تقسیم شدند.

نتایج مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین میزان مصرف غذاهای ارگانیک را داشتند 25 درصد کمتر احتمال ابتلا به سرطان داشته و به طور خاص این افراد 73 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان خون لنفوم غیر هاجکین و 21 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی بودند.

این کاهش خطر ابتلا به سرطان حتی در افرادی که به میزان کمتری غذاهای ارگانیک مصرف می کردند، مشاهده شد.

به گزارش سی ان ان، متخصصان توضیحی احتمالی برای رابطه منفی بین مصرف مواد غذایی ارگانیک و خطر ابتلا به سرطان مطرح می نمایند و کاهش آلودگی های موجود در غذاهای ارگانیک را علت این رابطه می دانند.

از همین رو در صورتی که این یافته ها تایید گردد، ترویج مصرف مواد غذایی ارگانیک در عموم مردم می توانند راهبردی پیشگیرانه در برابر سرطان باشد.

به گفته محققان اکثر افرادی که در حوزه کشاورزی هم مشغول به کار نیستند به واسطه غذاها در معرض آفت کش ها قرار می گیرند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "مواد غذایی ارگانیک و کاهش خطر سرطان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با مواد غذایی ارگانیک و کاهش خطر سرطان

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید