کوفته تبریزی یکی از غذاهای پرطرفدار در خطه آذربایجان ایران است

به گزارش وبگردی طفره، ایسنا/ براساس آخرین گزارشهای منتشر شده، کوفته تبریزی یکی از غذاهای پرطرفدار در خطه آذربایجان ایران است.

کوفته تبریزی یکی از غذاهای پرطرفدار در خطه آذربایجان ایران است

مهارت سنتی تهیه کوفته تبریزی به شماره 1789 اول اسفند سال 1397 در لیست میراث ناملموس به ثبت رسیده و علی فلسفی میاب، مسئول ثبت میراث ناملموس آذربایحان شرقی درباره جزئیات این پرونده و ارزش ها و جایگاه فرهنگی این خوراک سنتی گفت: کوفته تبریزی از خوراکهای فرهنگی استان آذربایجان شرقی بشمار می آید، این غذا در هر خانه ای از این استان پخته می گردد و به عنوان یکی از غذاهای ارزشمند این خطه ملی شده است.

این کارشناس ثبت اضافه نمود: کوفته تبریزی در زمستان و اعیاد مذهبی و ملی تهیه می گردد و شاید در شهرهای دیگر هم پخته گردد. اما همانطور که از نامش بر می آید، یک غذای تبریزی است و تفاوت هایی در طرز پخت و ظاهر آن با شهرهای دیگر وجود دارد. معمولا کوفته های تبریزی در میزان بزرگ تهیه می گردد و گوشتی که در آن استفاده می گردد بجای چرخ کردن، در هاون سنگی یا چوبی به صورت دستی کوبیده می گردد. داخل کوفته هم تخم مرغ آب پز شده گذاشته می گردد. لپه، آلوچه، سبزی های معطر، زرشک، نمک و فلفل، پیاز، روغن و زردچوبه از دیگر مواد اولیه تهیه کوفته تبریزی است که در منطقه ها دیگر هم استفاده می گردد.

به گفته فلسفی میاب، این غذای تبریزی یکی از ارزش های مهمانداری در آذربایجان شرقی را معرفی می نماید؛ چرا که خانواده ها بیشتر برای میهمان عزیزانشان این غذا را درست می نمایند و با این کار برای میهمانشان ارزش می گذارند و در بعضی نقاط آذربایجان شرقی در عیدهای قربان و غدیر حتما این غذای سنتی را طبخ می نمایند.

بجز کوفته تبریزی، مهارت یا شیوه تهیه بیش از 28 نوع خوراک های محلی و سنتی در استان آذربایجان شرقی به عنوان میراث ناملموس در لیست آثار ملی ثبت شد.

منبع: همگردی

به "کوفته تبریزی یکی از غذاهای پرطرفدار در خطه آذربایجان ایران است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوفته تبریزی یکی از غذاهای پرطرفدار در خطه آذربایجان ایران است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید