طرز تهیه برزنگک؛ غذای سنتی بهبهان که بیش از یک قرن قدمت دارد

به گزارش وبگردی طفره، مواد غذایی برای این غذای خوشمزه که بیشتر برای صبحانه مصرف می گردد، شیره خرما، حبوبات، گندم، پیاز و گوشت است. از آنجایی که مواد به کار رفته در این غذای دلچسب، خواص بسیاری نیز دارد، مصرف آن برای همه سنین به ویژه بچه ها توصیه می گردد.

طرز تهیه برزنگک؛ غذای سنتی بهبهان که بیش از یک قرن قدمت دارد

چند بار پیش آمده که در سفر به یکی از استان های ایران، غذای تازهی را امتحان کنید و از چشیدن طعمی تازه که به ذائقه شما هم می خورد لذت برده باشید؟ غذا های سنتی هر شهر و استان، در میان اهالی آن شهر ها جایگاه ویژه دارد، اما می تواند محبوبیتی فراگیر داشته باشد. بَرزُنگَک غذای سنتی مردم شهرستان بهبهان در استان خوزستان است. بیشتر از 1 قرن است که برزنگک بخش جدایی ناپذیر سفره های مردم این استان بوده است.

مواد غذایی برای این غذای خوشمزه که بیشتر برای صبحانه مصرف می گردد، شیره خرما، حبوبات، گندم، پیاز و گوشت است. از آنجایی که مواد به کار رفته در این غذای دلچسب، خواص بسیاری نیز دارد، مصرف آن برای همه سنین به ویژه بچه ها توصیه می گردد.

خواص برزنگک

برزنگک از منابع خوب فیبر های غذایی تشکیل شده و در پیشگیری از یبوست و سرطان های روده بزرگ بسیار مفید است. اما افرادی که مبتلا به چربی خون بالا و ناراحتی های عروقی هستند باید در مصرف آن ملاحظه کنند.

طرز تهیه

مواد لازم:

پیاز میانه: 1 عدد

شکر و سرکه: 2 قاشق غذاخوری

لپه و کشمش و گندم حلیم: هر کدام نصف پیمانه

گوشت: 120 گرم

دنبه: 40 گرم

دستور پخت

گندم و کشمش و لپه و گوشت و دنبه را با پیاز و نمک و ادویه مخلوط کرده و به آن مقداری آب اضافه کرده و اجازه میدهیم به جوش آید. شکر و سرکه را افزوده و حرارت شعله را کم میکنیم تا مواد خوب پخته گردد. این غذا در خوزستان به عنوان صبحانه سرو می گردد.

منبع: روزیاتو

منبع: فرادید

به "طرز تهیه برزنگک؛ غذای سنتی بهبهان که بیش از یک قرن قدمت دارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه برزنگک؛ غذای سنتی بهبهان که بیش از یک قرن قدمت دارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید