ناگت ماهی در آزمایشگاه توسعه می یابد

به گزارش وبگردی طفره به نقل از دیلی میل، به زودی ناگت ماهی فراوری شده در آزمایشگاه وارد سوپرمارکت ها می گردد. به همین دلیل شرکت بردز آی (Birds Eye) تصمیم دارد این غذای دریایی را به شکل سلول های آزمایشگاهی کشت کند.

ناگت ماهی در آزمایشگاه توسعه می یابد

شرکت مذکور برای توسعه غذاهای دریایی به جای صید از دریا با همکاری کمپانی آمریکایی بلونالو از سلول های آزمایشگاهی استفاده می نماید.

در حقیقت این طرح به نومد فودز، متعلق به شرکت مادر بردز آی است که تصمیم دارد مواد غذایی دریایی آزمایشگاهی را به طور تجاری ارائه دهد تا از تقاضای روزافزون برای مواد غذایی و حفاظت از محیط زیست پشتیبانی کند.

بردز آی و بلونالو طی پروژه همکاری خود تحقیقاتی در مورد بازار و منظره مشتری انجام می دهند تا تعیین گردد در چه مواردی به اجازه از رگولاتورها احتیاج است و همزمان درباره کسب و کارها و محصولات تازه برای بازارهای اروپایی آنالیز هایی انجام دهند.

فرایند پیشرفته در شرکت کالیفرنیایی بلونالو شامل ایزوله سازی سلول های زنده ماهی از ماهیچه، چربی و بافت های متصل کننده بدن حیوان است. در مرحله بعد مواد مغذی به سلول ها افزوده می گردد و آنها تحت مراقبت قرار می گیرند تا تکثیر شوند.

سپس سلول ها با یاری ذراتی که به طور معمول در صنعت مواد غذایی به کار می فرایند، به شکل مواد غذایی دریایی در می آیند. در این فرایند هیچ دستکاری ژنتیکی انجام نمی گردد.

بلونالو هم اکنون مشغول توسعه چند محصول دریایی است که به طور مستقیم از سلول های دریایی ساخته می شوند. این شرکت برای فراوری محصولات روی گونه هایی از ماهی تمرکز می نماید که به طور معمول وارداتی هستند، پرورش آنها فرایند دشواری است، ماهی هایی که صید آنها فراتر از حد معمول است یا به طور معمول در بدن آنها آلاینده های محیطی بیشتری وجود دارد.

این شرکت پیش از نومد فود با شرکت هایی در کره جنوبی، ژاپن و تایلند هم قرارداد همکاری امضا نموده است.

منبع: خبرگزاری مهر

به "ناگت ماهی در آزمایشگاه توسعه می یابد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ناگت ماهی در آزمایشگاه توسعه می یابد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید