چگونه آجیل کهنه و رنگ شده را تشخیص دهیم

به گزارش وبگردی طفره، تهران (پانا) - تخمه های لب خندان هم انتخاب خوبی برای خرید نیستند. مغز تخمه وقتی در مجاورت هوا قرار می گیرد، علاوه بر طعم، کیفیت خود را نیز از دست می دهد و زودتر از انواع دربسته فاسد می گردد.

چگونه آجیل کهنه و رنگ شده را تشخیص دهیم

به گزارش فرارو، به رنگ آجیل در هنگام خرید دقت کنید؛ آجیل هایی که دارای لکه های قهوه ای رنگ یا کدر هستند، ناسالم اند و باید آن ها را از لیست خرید خود حذف کنید.

مغز ها و آجیل در کنار میوه و شیرینی از خوراکی هایی است که خوردن آن در مراسمی، چون عید نوروز و شب یلدا بین ایرانیان مرسوم است. آجیل دارای چربی های مفید برای بدن است و خوردن به میزان آن ها، ویتامین، پروتئین و مواد معدنی مورد احتیاج بدن نظیر کلسیم و فسفر را تامین می نماید. بعداز قیمت زیاد، یکی از بزرگ ترین مسائل ما در هنگام خرید آجیل عید این است که چگونه آجیل با کیفیت بخریم. در ادامه به شما چند ترفند خواهیم گفت تا برترین و سالم ترین خرید آجیل شب عید را داشته باشید.

نصف کنید

کمی از آجیلی که قصد خرید آن را دارید، از وسط نصف کنید. اگر داخل آجیل سوراخی دیده شد این آجیل نامرغوب است و به قول معروف کهنه شده است.

رنگ آجیل

به رنگ آجیل در هنگام خرید دقت کنید. آجیل هایی که دارای لکه های قهوه ای رنگ یا کدر هستند، ناسالم اند و باید آن ها را از لیست خرید خود حذف کنید. آجیل مرغوب باید رنگ طبیعی داشته باشد؛ بنابراین اگر آجیلی بیش از حد براق بود به سالم بودن آن شک کنید. چون بعضی فروشندگان سودجو برای جلب توجه مشتریان از رنگ های غیرمجاز برای براق کردن آجیل استفاده می نمایند.

از خرید پسته هایی که پوست بسیار زرد و براق یا مغز قرمز رنگ شده دارند، خودداری کنید. دور تخمه های پررنگ را هم خط بکشید. آن ها را به زور رنگ های مصنوعی به این شکل درآورده اند.

آجیل را در مشت خود بریزید

مقداری از آجیل را در مشت خود بریزید و کمی منتظر بمانید. سپس آن را خالی کنید و ببینید که آیا روی دست شما رنگ پس داده است؟

پس دادن رنگ، نشانه غیر بهداشتی بودن آجیل است. طبق دستورالعمل های بهداشتی، به کار بردن هر نوع رنگ، حتی رنگ های مجاز خوراکی، در فراوری آجیل ممنوع است.

خرید لب خندان ها ممنوع

برای باز کردن پسته ها یا به اصطلاح خندان کردن شان، آن ها را در ظرف های آب گرم می ریزند تا باد نمایند، بعد آن ها را داخل ظرف آب سرد می ریزند تا پوست شان به اصطلاح بترکد. این اختلاف دمای ناگهانی، یا به اصطلاح شوک حرارتی، روی کیفیت پسته تاثیر منفی می گذارد و علاوه برآن موجب نم کشیدن پسته هم می گردد. این پسته ها زودتر فاسد می شوند.

تخمه های لب خندان هم انتخاب خوبی برای خرید نیستند. مغز تخمه وقتی در مجاورت هوا قرار می گیرد، علاوه بر طعم، کیفیت خود را نیز از دست می دهد و زودتر از انواع دربسته فاسد می گردد.

با پوست خریداری کنید

هنگامی که آجیل را مغز می کنید، تنها مدت تازگی آن را کاهش می دهید. پس واقع بین باشیم. بسیاری از ما آجیل های مغز شده می خریم، زیرا در دسترس تر هستند و استفاده از آن ها هم ساده تر است، اما اگر در پی داشتن یک آجیل با کیفیت تر با ماندگاری بالا هستید، انتخاب آجیل با پوست گزینه مناسب تری است.

چگونه آجیل مالی بخریم؟

معمولا آجیل دارای ترکیب یکسانی است. به جای این که از ترکیبات تکراری آجیل، بهره ببرید به آجیل خود تنوع دهید. آجیل های شیرین از جمله توت خشک، کشمش، انجیر، برگ زردآلو و برگ آلو را می توانید جایگزین آجیل شور کنید. استفاده از یک یا دو مغز به همراه یکی از تخمه ها در کنار آجیل شیرین ترکیب سالم و ارزان ای است.

منبع: خبرگزاری پانا

به "چگونه آجیل کهنه و رنگ شده را تشخیص دهیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه آجیل کهنه و رنگ شده را تشخیص دهیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید