آیا شستن برنج باکتری های آن را از بین می برد؟

به گزارش وبگردی طفره، شستن برنج قبل از طبخ آن، هیچ تاثیری بر محتوای باکتریایی برنج پخته نخواهد داشت، زیرا در واقع این اندازه حرارت در هنگام پخت است که باکتری های موجود را از بین می برد.

آیا شستن برنج باکتری های آن را از بین می برد؟

به گزارش ایسنا به نقل از ایندیپندنت، متخصصان بهداشت تغذیه می گویند: آنچه بیشتر نگران نماینده است این است که برنج پخته شده یا خیس شده، چه مدت در دمای اتاق نگهداری گردد چرا که پختن برنج، هاگ باکتری های بیماری زای آن موسوم به باسیلوس سرئوس را از بین نمی برد.

هاگ باکتری، نوعی هاگ است که ساختار آن به وسیله باکتری ها سازماندهی شده است.

نگهداری برنج خیس شده یا پخته در دمای اتاق می تواند هاگ های باکتری را فعال کند و باعث گردد که آغاز به رشد نمایند.

این باکتری ها سمومی فراوری می نمایند که با پختن یا گرم کردن مجدد غیرفعال نمی شوند و می توانند به بیماری شدید دستگاه گوارش منجر شوند؛ بنابراین مطمئن شوید که برنج خیس نموده یا پخته را برای مدت طولانی در دمای اتاق نگه نمی دارید.

بعضی از دلایل دیگر شستن برنج

به گفته متخصصان، از دلایل دیگر شستن برنج، زدودن گردوغبار، حشرات، سنگ های کوچک و تکه های پوسته برنج است که در فرایند فراوری برنج به جا مانده اند.

از طرفی در سال های اخیر، استفاده گسترده از پلاستیک در زنجیره تامین مواد غذایی به پیدا شدن ریزپلاستیک ها در غذا های ما از جمله برنج منجر شده است. یک مطالعه نشان داد که در فرایند شستن، تا 20 درصد از ریزپلاستیک ها از بین می روند.

احتمال وجود آرسنیک نیز از دلایلی است که بسیاری از افراد ترجیح می دهند برنج را پیش از مصرف بشورند. هرچند مطالعات نشان می دهد که شستن برنج حدود 90 درصد آرسنیک آن را می زداید، اما از طرفی میزان زیادی از سایر مواد مغذی مهم آن از جمله مس، آهن، روی و وانادیوم را نیز از بین می برد.

منبع: فرارو

به "آیا شستن برنج باکتری های آن را از بین می برد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا شستن برنج باکتری های آن را از بین می برد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید