طرز تهیه سه غذای خوشمزه با قارچ و پنیر (مخصوص گیاه خواران)

به گزارش وبگردی طفره، فارچ یکی از غذاهای مغذی و غنی است که به راحتی در طبیعت پرورش پیدا می نماید. بعلاوه انواع مختلف آن در فروشگاه ها در دسترس شما است. پس می توان گفت که قارچ یکی از در دسترس ترین مواد غذایی مفید و عالی برای تغذیه و آشپزی است. یکی دیگر از مواد غذایی خوشمزه، پرطرفدار و البته سرشار از کلسیم پنیر است که لازم نیست هیچ اشاره ای به اندازه محبوبیت آن در سراسر دنیا داشته باشم. این دو ماده غذایی از مواد اصلی آشپزی اغلب گیاه خواران هستند و از حق که نگذریم، واقعا هم غذاها با حضور این دو خوشمزه تر می گردد.

طرز تهیه سه غذای خوشمزه با قارچ و پنیر (مخصوص گیاه خواران)

در این مطلب از وبگردی طفره مگ قصد دارم طرز تهیه 3 مدل غذای خوش طعم و آسان که در مواد اولیه آن ها انواع قارچ ها و پنیرها وجود دارد را آموزش بدهم. فقط پیشنهاد می کنم قبل از اینکه به سراغ غذاها بروید دو مطلبی که درباره انواع قارچ های خوراکی و محبوب ترین پنیرها نوشته ام را بخوانید تا بهتر بتوانید برای تهیه مواد اولیه اقدام کنید.

لینک دسترسی به این مطالب را می توانید در زیر ببینید:

1. پاستای قارچ و پنیر پارمزان

به شما قول می دهد که از خوردن این پاستا سیر نمی شوید. طعم لذیذ و کره ای آن همراه با سیر، لیمو و پارمزان یکی از خوشمزه ترین ترکیب ها است.

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه

مدت زمان پخت: 10 دقیقه

انواع قارچ مناسب برای پخت این پاستا:

  • کرِمینی
  • پورتوبلو
  • دکمه ای
  • شیتاکه
  • صدفی
  • مایتک

مواد لازم؛ مناسب برای 1 نفر:

  • پاستا یا پنه 230 گرم
  • قارچ 450 گرم
  • پیاز کوچک شیرین نصف یک عدد
  • 4 قاشق غذاخوری
  • نمک (ترجیحا کوشر) سه چهارم قاشق چایخوری
  • 3 قاشق غذاخوری
  • تازه 1 قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری پانکو 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • سیر 4 حبه
  • فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
  • پنیر پارمزان رنده شده یک چهارم فنجان
  • پنیر لبنه، پنیر بز یا خامه آشپزی 85 تا 115 گرم

طرز تهیه:

  • پاستا را بپزید و یک دوم از آب آن را نگه دارید.
  • پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید و با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت میانه به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
  • قارچ ها را خرد کنید و 2 دقیقه همراه با پیازها تفت دهید. باید دائم قارچ و پیازها را هم بزنید تا خوب پخته و سرخ شوند.
  • نصف قاشق چای خوری نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود 3 تا 4 دقیقه دیگر بپزند. گاهی مواد را هم بزنید تا طعم غذا بهتر گردد.
  • 1 قاشق غذاخوری کره و آب لیموی تازه را اضافه کنید و سپس حرارت را زیاد کنید. 2 دقیقه با حرارت زیاد مواد را تفت دهید تا قارچ ها طلایی و قهوه ای شوند.
  • مواد را بچشید، اگر احتیاج به نمک داشت کمی دیگر اضافه کنید. اگر احتیاجی به نمک نداشت می توانید آرد را اضافه کنید و تفت بدهید. سپس تمام مواد را در یک ظرف دیگر بریزید.
  • برای درست کردن سس کره باید سیرهای خرد شده را در همان تابه همراه با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 2 قاشق غذاخوری کره روی حرارت ملایم تفت دهید. سپس فلفل را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا سیرها طلایی شده، عطر و طعم فلفل آزاد گردد. قبل از قهوه ای شدن سیرها، تابه را از روی حرارت بردارید.
  • روی سس کره پنیر پارمزان بریزید. چند قاشق از آب به جای مانده از پختن پاستا را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک مخلوط نموده، به سس اضافه کنید و هم بزنید.
  • قارچ ها را هم به تابه اضافه کنید و هم بزنید. مواد را بچشید تا مطمئن شوید مقدار نمک آن کم نیست.
  • اگر دوست داشتید کمی پنیر بز خرد شده، پنیر لبنه یا خامه مخصوص آشپزی را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • در آخر پاستا را به تمام مواد اضافه کنید و هم بزنید. در صورت تمایل می توانید کمی ساقه پیازچه یا جعفری تازه روی پاستا بریزید.

2. قارچ پورتوبلو شکم پر

روش پخت قارچ شکم پر به شکل غیر قابل باوری بسیار آسان است. برای تهیه این غذا به کنگر فرنگی، اسفناج و پودر سوخاری پانکو احتیاج دارید.

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه

مدت زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم؛ مناسب برای 1 نفر:

  • قارچ پورتوبلو میانه 6 عدد
  • خرد شده و منجمد شده 140 گرم
  • موسیر خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • کنگر فرنگی خرد شده سه چهارم فنجان
  • یونانی سه چهارم فنجان
  • یک چهارم فنجان
  • پنیر پارمزان رنده شده برای پخت غذا نصف فنجان
  • پنیر پارمزان رنده شده برای روی غذا یک قاشق غذاخوری
  • شوید خشک، پودر سیر و نمک (ترجیحا کوشر) از هر کدام یک قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده کمی
  • پودر سوخاری پانکو یک سوم فنجان
  • پاپریکا برای روی غذا (اختیاری)

طرز تهیه:

  • ابتدا فر را روی دمای 230 درجه سانتی گراد روشن کنید تا حسابی گرم گردد.
  • قارچ ها را تمیز نموده، ساقه آن ها را جدا کنید.
  • قارچ ها را در یک ظرف و روی کاغذ روغنی بچینید، به شکلی که قسمت زیرین قارچ به سمت بالا قرار بگیرد.
  • کمی روغن زیتون روی قارچ ها بریزد و با دست آن را به همه جای قارچ برسانید.
  • یک دوم قاشق چایخوری نمک را روی قارچ ها بپاشید.
  • ظرف را در فر قرار دهید و 15 دقیقه صبر کنید تا قارچ ها نرم شوند.
  • وقتی قارچ ها در حال پخت هستند اسفناج را در یک صافی ریخته و فشار دهید تا رطوبت آن خارج گردد. سپس با موسیر، پیاز و کنگر فرنگی خرد شده مخلوط کنید.
  • ماست یونانی، سس مایونز، پنیر پارمزان، شوید خشک، پودر سیر، به جای مانده نمک و کمی فلفل سیاه را به سبزیجات اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
  • ظرف قارچ ها را از فر در آورده، مایعات جمع شده را از ظرف خارج کنید.
  • مواد را داخل قارچ های برشته شده بریزید و روی مواد را با پنیر پارمزان بپوشانید.
  • کمی پودر سوخاری پانکو روی پنیرها بریزید و اگر دوست داشتید کمی هم پاپریکا بپاشید.
  • ظرف را مجددا در فر قرار داده و اجازه دهید 10 دقیقه همان جا باقی بماند تا پودر سوخاری طلایی رنگ گردد.
  • غذا را بلافاصله بعد از خارج کردن از فر، سرو کنید.

3. پیتزای قارچ و سبزیجات تازه

این یک پیتزای سفید است که روی آن پر از پنیر موزارلا، پنیر بز و سبزیجات تازه است. چه چیزی از این بهتر و خوشمزه تر!

مدت زمان آماده سازی: 1 ساعت

مدت زمان پخت: 7 دقیقه

مواد لازم؛ مناسب برای 1 نفر:

  • مخلوط چند مدل قارچ خرد شده یک ونیم فنجان
  • مخلوط پودر آویشن و پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
  • خرد شده 30 تا 60 گرم
  • پنیر موزارلای رنده شده سه چهارم فنجان
  • پیازچه خرد شده 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • سبزیجات تازه به دلخواه (پیشنهاد من اسفناج و ریحان است)
  • نمک (ترجیحا کوشر) یک چهارم قاشق چایخوری
  • 1 ورقه

طرز تهیه:

  • فر را 15 دقیقه قبل از قرار دادن پیتزا، روی دمای 260 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم گردد.
  • قارچ ها را همراه با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پودر سبزیجات معطر، سبزیجات خرد شده و نمک را هم روی قارچ ها بریزید و 5 دقیقه تفت بدهید.
  • روی نان نیمه آماده پیتزا یک لایه نازک روغن زیتون بزنید و سپس پنیر موزارلا بریزید. مخلوط قارچ و سبزیجات را روی پنیر بریزید و سپس پنیر بز خرد شده را روی پیتزا بریزید. در آخرین مرحله پیازچه های خرد شده، کمی پودر آویشن و کمی نمک هم روی پیتزا بپاشید.
  • پیتزا را در فر قرار دهید و حدود 5 تا 7 دقیقه زمان بدهید تا خوب بپزد.
  • وقتی کناره های خمیر قهوه ای رنگ شد پیتزا آماده است.
  • فر را خاموش کنید و اجازه دهید پیتزا 1 دقیقه دیگر در فر خاموش باقی بماند.
  • پیتزا را خارج کنید، برش بزنید و سرو کنید.

مرور کلی

آشپزی یکی از لذت بخش ترین فعالیت هایی است که می توانید در طول روز داشته باشید. تهیه یک وعده غذای خوشمزه بعد از یک روز کاری، می تواند تمام خستگی ذهنی شما را از بین ببرد. در این مطلب 3 غذای خوشمزه که با قارچ تهیه می گردد و محبوب گیاه خواران است را به شما آموزش دادم. امیدوارم از پختن و خوردن آن ها لذت ببرید.

منبع: acouplecooks

منبع: دیجیکالا مگ

به "طرز تهیه سه غذای خوشمزه با قارچ و پنیر (مخصوص گیاه خواران)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سه غذای خوشمزه با قارچ و پنیر (مخصوص گیاه خواران)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید