طرز تهیه کیک پرتقالی شکلاتی؛ کیک فصل سرما ❄️

به گزارش وبگردی طفره، کیک پرتقالی یکی از کیک های خوش عطر و خوش طعم مخصوص پاییز و زمستان است که می توان آن را به صورت ساده یا به صورت شکلاتی تهیه کرد. ترکیب طعم پرتقال با شکلات یک طعم فوق العاده و بی نظیر ایجاد می نماید. در این آموزش از ترکیب کیک پرتقالی شکلاتی با خامه پرتقالی و گاناش استفاده می کنیم. وجود خامه پرتقالی طعم و عطر پرتقال را دو برابر می نماید و گاناش روی کیک را کاور می نماید و باعث خوشمزه تر شدن آن می گردد. اما با این حال بسته به سلیقه، خامه یا گاناش قابل حذف هستند. کیک پرتقالی شکلاتی که در این مقاله از مجله اینترنتی خبرنگاران بلاگ آموزش می دهیم بافت بسیار لطیف و پوکی دارد و به تنهایی و بدون خامه و گاناش هم یک کیک عصرانه بی نظیر است. این کیک پرتقالی شکلاتی را در فصل های سرد به همراه یک لیوان چای تهیه و میل کنید و از عطر و بوی آن لذت ببرید.

طرز تهیه کیک پرتقالی شکلاتی؛ کیک فصل سرما ❄️ مواد لازم برای کیک
تخم مرغ درشت3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آرد سفید (سه صفر)یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو4 قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر2 قاشق چای خوری
نمکیک هشتم قاشق چای خوری
آب پرتقال طبیعی1 پیمانه پر
روغن مایعنصف پیمانه
شکر 1 پیمانه سر خالی
رنده پوست پرتقال (فقط قسمت نارنجی)یک پرتقال کوچک
مواد لازم برای خامه پرتقالی
کرم شانتی1 بسته
شیر سرددو سوم پیمانه
اسانس پرتقال2 الی 3 قطره
رنگ خوراکی نارنجیبه اندازه لازم
رنده پوست پرتقال (فقط قسمت نارنجی)1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای گاناش
شکلات شیری یا تلخ250 گرم
خامه صبحانه (پاکت صورتی)200 گرم

مراحل تهیه کیک پرتقالی شکلاتی

1. کار رو با درست کردن کیک آغاز می کنیم. برای این کار بکینگ پودر و نمک رو به آرد سفید اضافه کنید و به خوبی با قاشق مخلوط کنید.

2. پودر کاکائو رو هم به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خشک با هم ترکیب بشن و بعد سه بار الک کنید و کنار بذارید.

3. تخم مرغ ها و وانیل و شکر رو داخل ظرفی بریزید وحدود چهار دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار و حجیم بشه. بعد روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن با مواد هم بزنید.

4. رنده پوست پرتقال و آب پرتقال رو هم اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید. موقع رنده کردن پوست پرتقال دقت کنید که فقط قسمت نارنجی رنگ رو رنده کنید نه قسمت سفید رنگ چون وجود قسمت سفید رنگ باعث تلخی کیک می شه. پس هر قسمت پرتقال رو فقط یک بار روی رنده بکشید.

5. مخلوط مواد خشک الک شده رو به مایه اضافه کنید و با دور کند همزن به آرومی آغاز به زدن کنید و همین که مواد یک دست شد همزن رو خاموش کنید.

6. داخل قالب پاند کیک رو با کاغذ روغنی بپوشونید و یا به خوبی چرب و آردپاشی کنید. (از قالب گرد ساده هم می تونید بهره ببرید.)

مایه کیک رو داخل قالب بریزید (مایه کیک کمی شل هست اما نگران نباشید.) و در فر که از قبل گرم شده، با حرارت 185 درجه سانتی گراد به مدت حدود 40 دقیقه قرار بدین.

در آخر با یک خلال دندان کیک رو از قسمت مرکزی تست کنید. اگه خلال دندان تمیز بیرون اومد کیک رو از فر خارج کنید. اجازه بدین کیک داخل قالب کاملا خنک بشه و بعد از قالب دربیارید و کاغذ روغنی رو به آرومی جدا کنید.

کیکِ کاملا خنک شده رو به یاری چاقوی اره ای تیز از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

مراحل تهیه خامه پرتقالی

1. برای آماده کردن خامه پرتقالی یک بسته پودر کرم شانتی رو داخل ظرفی بریزید و شیر سرد رو بهش اضافه کنید و با همزن برقی انقدر بزنید تا کاملا فرم بگیره و سفت بشه و رد پره های همزن روی اون بمونه.

جایگزین مخلوط کرم شانتی و شیر یک پیمانه خامه شیرین شده قنادی هست که باید با همزن کاملا اون رو فرم بدین.

2. بعد از فرم گرفتن خامه، رنده پوست پرتقال و اسانس پرتقال رو بهش اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط بشه و در آخر رنگ نارنجی رو به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست بشه.

(اضافه کردن رنگ اختیاریه و فقط باعث زیبایی کیک می شه. اگه دوست نداشتین می تونید رنگ رو حذف کنید و اگه رنگ نارنجی ندارید می تونید از ترکیب رنگ قرمز و زرد بهره ببرید.)

3. خامه پرتقالی رو به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار بدین تا کمی خودش رو بگیره و بعد داخل قیف بدون سر ماسوره بریزید و به یاری قیف تا وقتی که خامه تموم بشه، روی کیک رو با خامه پر کنید و بعد به یاری پالت (یا یک چاقوی بزرگ یا لیسک) خامه رو صاف کنید.

4. مطمئن بشید ارتفاع خامه در هر سمت یکسان هست و همه جای سطح کیک با خامه پر شده. قسمت دوم کیک رو روی خامه قرار بدین و فیکس کنید و به یاری پالت قسمت های کناری رو تمیز کنید و اگه خامه بیرون زده ای هست کاملا صاف کنید اگه خامه کمی به دیواره های کیک آغشته شد نگران نباشید چون با گاناش کاور می شه و دیده نمی شه.

کیک رو داخل پوشش یا ظرف به یخچال انتقال بدین که خشک نشه و گاناش رو آماده کنید.

مراحل تهیه گاناش

1. شکلات با طعم دلخواه رو داخل ظرفی روی حرارت غیرمستقیم بخار آب یا روش بن ماری ذوب کنید و بعد خامه صبحانه رو به شکلات اضافه کنید و روی حرارت بن ماری مخلوط کنید.

2. زمانی که کاملا یکدست شدن، از روی حرارت بردارین و گاناش رو روی کیک بریزید طوری که همه جای کیک با گاناش کاور بشه و اضافات گاناش شره کنه و از کیک پایین بریزه.

3. بعد کیک رو به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار بدین و در آخر با پرتقال حلقه ای برش زده شده و فیسالیس و رنده پرتقال تزئین کنید. نوع تزئین دلخواهه و از سایر مواد مثل شکلات با رنگ دیگه یا خامه فرم گرفته شکلاتی یا پسته خردشده هم می تونید بهره ببرید.

نکات مهم تهیه کیک پرتقالی شکلاتی:

  • مواد اولیه کیک شکلاتی پرتقالی باید کاملا به دمای محیط رسیده باشن.
  • اگه قالب پاند کیک ندارین کیک رو در قالب ساده و به شکل گرد هم می تونید درست کنید. قطر قالب میتونه 23 الی 25 سانت باشه.
  • اگه دوست دارین گاناش روی کیک حالت شل و سس مانند نداشته باشه مقدار خامه رو به 100 گرم کاهش بدین.
  • موقع اضافه کردن رنگ به خامه از خلال دندان برای اضافه کردن رنگ (رنگ ژله ای) بهره ببرید و رنگ رو یکجا اضافه نکنید و به صورت کم کم و مرحله ای اضافه کنید تا به رنگ دلخواه برسید و خامه بیش از حد پررنگ نشه.
  • این کیک رو به صورت تک نفره داخل قالب های کاپ کیک هم می تونید تهیه کنید. توجه کنید زمان پخت در قالب کوچکتر کاهش پیدا می کنه. خامه پرتقالی رو به یاری قیف با سر ماسوره شکوفه روی کاپ کیک بزنید و با رنده پوست پرتقال یا کامکوات حلقه ای برش زده شده تزئین کنید.
منبع: اُکالا

به "طرز تهیه کیک پرتقالی شکلاتی؛ کیک فصل سرما ❄️" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک پرتقالی شکلاتی؛ کیک فصل سرما ❄️"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید